EN / CAT / CAST

FEEDBACK

Núria Vargas 28/06/2014 Hola Francesc!!! Darrerament no disposo de temps per a la lectura, però aquesta setmaneta de vacances m'ha permès recuperar el plaer d'una bona lectura amb WABI-SABI....feia setmanes que tenia la novela sobre la tauleta de nit.... He recuperat l'emoció d' "Amor en minúscula" i "Tant de bo fossis aquí", "Haiku per Alícia"...felicitats!!!, una novela amb misteri, un viatge a Kyoto que acaba essent un viatge iniciàtic, i el millor el final...INSPIRADOR!!! Namasté, Núria   >>  Quina ilusió, Núria!!! Moltíssimes gràcies!! Namasté :)))

VesaniaHanako 08/06/2014 Hola Francesc, soy una chica de México y me gustaría saber dónde puedo encargar o mandar pedir el libro Retrum II en físico ya que sólo lo he encontrado en manera e-book y no pretendo poseerlo de esa manera. Saludos y gracias de antemano!   >>  Querida Vesania, el libro físico lo puedes encargar en amazon.es y te lo enviarán a casa. ¡Muchas gracias por compartir conmigo esta aventura!

Neus Rodríguez 03/05/2014 Hola Francesc, sóc una gran fan de la teva trilogía OBLIVION, i m'agradaria saber perquè no han tret el tercer volum en català.Gràcies!   >>  Hola Neus! No el va treure l'editorial perquè els dos primers en català s'havien venut molt poc :(

laia 28/04/2014 Hola Francesc, m'agradaria que em recomanares una de les teues novel.les en català. Sóc mestra d'un grup d'alumnes estrangers que tenen entre 24-45 anys. Molt heterogeni! Els seus coneixements són molt limitats però tots volen aprendre. L'any que vé m'agradaria que ho feren llegint-te a tu. Moltes gràcies!   >>  Hola Laia! Doncs si els seus coneixements de llegua són limitats, et recomano El Laberint de la Felicitat, que vaig escriure amb el meu amic Àlex Rovira. És una faula curta i senzilla que podran entendre. Moltes gràcies a tu!

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
MONDAY NEWS  /  BIO  /  FEEDBACK  /  NEWS  /  MUSIC  /  BOOKS  /  MAIL  /  © Francesc Miralles