EN / CAT / CAST

FEEDBACK

Anna 13/08/2014 Francesc, t'he descobert amb "Ojalá estuvieras aquí" i m'ha encantat com escrius. Tinc ganes de seguir descobrint la teva obra. Per quina de les teves novel.les em recomanes seguir?   >>  Hola Anna! Et recomano "Amor en minúscula", que de moment només trobaràs en català. La pots demanar per Amazon.es Abraçades!

laura 29/07/2014 Wabi-sabi s'ha convertit en un dels meus llibres preferits. Al acabar-lo de llegir hi vaig arribar a la conclusió, que es un tipus de llibre que hauríem de llegir cada 1 de gener per a deixar clar quin serà el nostre Wabi-sabi durant el any que comencem. Gràcies, i ens vegem prompte per Valencia no?   >>  Ostres, quin comentari més maco, Laura! Moltíssimes gràcies!! Espero venir aviat a València, sí :)

INES 17/07/2014 Hola Francesc! Crec que ets un dels millors escriptors de literatura juvenil, hem vaig enganxar a la saga de retrum i hem vas captivar amb un haiku per a Alicia. Et vull felicitar!!! Però en el segon llibre, al final, que li passa a la Alicia, és importada al seu país , a de fugir perquè no el importin, o que li passa???? Hem vaig quedar molt parada :(   >>  No ho sabem el que li passa, aquest és justament el final d'aquest llibre, que podria ser l'inici d'un altre. A la vida hi ha persones que desapareixen... però sempre poden tornar. Una abraçada, Inés!!

Teresa 09/07/2014 Hola Francesc! Soy una lectora italiana, he leído dos libros tuyos (uno en italiano y el otro en castellano cuando he ido a Barcelona). Quería preguntarte cuándo traducirás los otros libros tuyos en italiano y cuando vendrás a Italia. Ciao! Teresa   >>  Querida Teresa, tengo bastantes libros traducidos al italiano. Mándame un correo a info@francescmiralles.com y me dices los que tienes, a ver si hay añgún título más. Ciao!

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
MONDAY NEWS  /  BIO  /  FEEDBACK  /  NEWS  /  MUSIC  /  BOOKS  /  MAIL  /  © Francesc Miralles