EN / CAT / CAST

FEEDBACK

Assumpció Salat 09/12/2014 Francesc, et felicito pels teus articles al País, fa poc he llegit el de les ofenses i m´ha agr Pensemos que estos hechos que nos ofenden son maravillosas oportunidades para aprender a Asumir y responsabilizarnos de nuestros estados emocionales. No culpar a los otros de nuestros estados internos y no agredirlos por ello, es todo UN APRENDIZAJE. De eso va la vida y el crecimiento personal. Artículo de Francesc Miralles publicado el 24-10-2014 en periódico EL País , adaptado per Assumpció Salat   >>  

Gemma 14/08/2014 Querido Francesc soy gran admiradora de Retrum y quería saber ¿que paso con Retrum 3? me han dicho que tu ibas a sacar otro libro pero nunca paso y también con la película. saludos desde Colombia   >>  Querida Gemma, la continuación de Retrum2 es la trilogía Øbliviøn, que viene a ser un spin off de la bilogía. ¡Abrazos!

Anna 13/08/2014 Francesc, t'he descobert amb "Ojalá estuvieras aquí" i m'ha encantat com escrius. Tinc ganes de seguir descobrint la teva obra. Per quina de les teves novel.les em recomanes seguir?   >>  Hola Anna! Et recomano "Amor en minúscula", que de moment només trobaràs en català. La pots demanar per Amazon.es Abraçades!

laura 29/07/2014 Wabi-sabi s'ha convertit en un dels meus llibres preferits. Al acabar-lo de llegir hi vaig arribar a la conclusió, que es un tipus de llibre que hauríem de llegir cada 1 de gener per a deixar clar quin serà el nostre Wabi-sabi durant el any que comencem. Gràcies, i ens vegem prompte per Valencia no?   >>  Ostres, quin comentari més maco, Laura! Moltíssimes gràcies!! Espero venir aviat a València, sí :)

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
MONDAY NEWS  /  BIO  /  FEEDBACK  /  NEWS  /  MUSIC  /  BOOKS  /  MAIL  /  © Francesc Miralles