EN / CAT / CAST

FEEDBACK

Mercè 15/12/2014 Com a lectura per aquest Nadal he escollit "Amor en minúscula"... La lectura, ja fa molts anys, de "El millor del món és aquí mateix", va ser genial. PD. Sóc una seguidora fidel de les teves col·laboracions al programa de Ràdio 4, amb la Sílvia Tarragona. Feu un tàndem molt agradable d'escoltar, teniu molta complicitat i aconseguiu ser molt pròxims als oients.   >>  Moltes gràcies, Mercè!!! És un gran plaer saber que ens escolteu :)))

Assumpció Salat 09/12/2014 Francesc, et felicito pels teus articles al País, fa poc he llegit el de les ofenses i m´ha agr Pensemos que estos hechos que nos ofenden son maravillosas oportunidades para aprender a Asumir y responsabilizarnos de nuestros estados emocionales. No culpar a los otros de nuestros estados internos y no agredirlos por ello, es todo UN APRENDIZAJE. De eso va la vida y el crecimiento personal. Artículo de Francesc Miralles publicado el 24-10-2014 en periódico EL País , adaptado per Assumpció Salat   >>  

Gemma 14/08/2014 Querido Francesc soy gran admiradora de Retrum y quería saber ¿que paso con Retrum 3? me han dicho que tu ibas a sacar otro libro pero nunca paso y también con la película. saludos desde Colombia   >>  Querida Gemma, la continuación de Retrum2 es la trilogía Øbliviøn, que viene a ser un spin off de la bilogía. ¡Abrazos!

Anna 13/08/2014 Francesc, t'he descobert amb "Ojalá estuvieras aquí" i m'ha encantat com escrius. Tinc ganes de seguir descobrint la teva obra. Per quina de les teves novel.les em recomanes seguir?   >>  Hola Anna! Et recomano "Amor en minúscula", que de moment només trobaràs en català. La pots demanar per Amazon.es Abraçades!

 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›
MONDAY NEWS  /  BIO  /  FEEDBACK  /  NEWS  /  MUSIC  /  BOOKS  /  MAIL  /  © Francesc Miralles